Ningú més va resultar ferit

Un home se suïcida després de xocar amb el cotxe contra la tanca del Capitoli dels EUA

La Policia, que està investigant el cas, no té indicis que l’home tingués com a objectiu algun membre del Congrés, ja que la institució està en aturada de vacances

Un home se suïcida després de xocar amb el cotxe contra la tanca del Capitoli dels EUA

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

Un home es va suïcidar aquest diumenge amb una arma de foc després de xocar amb el cotxe contra una barricada del Capitoli dels Estats Units, a Washington, i disparar diverses vegades enlaire, segons van informar les autoritats.

Segons un comunicat de la Policia del Capitoli, els fets van passar passades les 4.00 del matí (8.00 GMT), quan el cotxe va impactar contra una barrera per a vehicles instal·lada al carrer East Capitol, a uns metres de l’edifici que acull la Cambra de Representants i el Senat dels Estats Units.

Tot seguit, el conductor va baixar del vehicle incendiat, va disparar diversos trets enlaire al llarg del carrer i es va suïcidar quan van arribar agents de la Policia del Capitoli al lloc.

La Policia, que està investigant el fet, no té indicis que l’home tingués com a objectiu algun membre del Congrés, ja que la institució està en aturada de vacances.

Notícies relacionades

A més, van afirmar que cap dels agents va disparar contra l’home. Ningú més va resultar ferit.

El Capitoli va ser objecte d’un assalt violent el 6 de gener del 2021 quan una multitud de seguidors del llavors president Donald Trump (2017-2021) va atacar l’edifici per intentar impedir la ratificació de la victòria electoral del demòcrata Joe Biden als comicis del 2020.