Brasil

Un motí en una presó brasilera deixa cinc presos morts

  • Dos grups es van enfrontar i hi va haver un intent de fuga, mentre que el secretari de presons tem que hi hagi repercussions als carrers

Un motí en una presó brasilera deixa cinc presos morts

Shutterstock

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Cinc presos han mort i 17 han resultats ferits després d’una presumpta baralla entre grups rivals i un intent de fuga en una presó a Salvador, capital de l’estat de Bahía, al nord-est del Brasil. «El motí va passar diumenge a la tarda i va ser controlat al principi de la nit. Quatre presos han mort dins de la presó i el cinquè ha mort a l’Hospital General d’Estat, on va ser traslladat en estat greu», va informar aquest dilluns en un comunicat la Secretaria de Seguretat Pública del Govern local. Així mateix, la direcció de la presó ha explicat que té informació que l’ordre d’execució dels rivals «s’ha donat des de fora del complex penitenciari», tal com recull el diari brasiler ‘Estadao’.

El secretari d’Administració Penitenciari i Resocialització, Néstor Duarte, ha alertat que tem que les morts dins del penal puguin tenir repercussions als carrers, i explica que «la Policia està investigant com va passar tot».

Temes:

Brasil