Foc mortal

Moren set persones en un incendi al sud de França

El foc provocat per una explosió s’ha propagat a dos edificis al centre de Sant Llorenç de la Salanca

Moren set persones en un incendi al sud de França

ACN

1
Es llegeix en minuts

Set persones han mort aquest dilluns a la matinada en un incendi provocat per una explosió a la localitat francesa de Sant Llorenç de la Salanca (sud), a uns 35 quilòmetres de la frontera amb Espanya.

Després de l’explosió que s’ha produït de matinada al carrer principal de la localitat, a l’altura d’una botiga d’aliments, el foc s’ha propagat a dos edificis de dues plantes limítrofes.

El fiscal de Perpinyà ha confirmat la mort de set persones. Poc abans, el representant del ministeri públic havia indicat que no es tenia notícies d’una família i es desconeixia si eren a casa seva.

Notícies relacionades

Aquest matí de dilluns, els bombers treballaven entre la runa. Diversos habitants del barri han hagut de ser reallotjats, segons ha indicat l’ajuntament d’aquesta localitat de 10.000 habitants pròxima al litoral mediterrani.

Un home d’uns 30 anys ha hagut de ser traslladat d’urgència a l’hospital, després de saltar de la segona planta d’un dels edificis per fugir del foc. Els bombers han assenyalat també tres ferits lleus. La justícia ha obert una investigació per determinar les causes de l’explosió.

Temes:

Incendis França