Assassinats

Tirotegen quatre persones en una nova matança a Colòmbia

  • Els morts, que pel que sembla s’amagaven en una casa, van ser assassinats amb armes equipades amb silenciador

Tirotegen quatre persones en una nova matança a Colòmbia

DANIEL GARZON HERAZO / ZUMA PRESS / CONTACTOPHOTO

1
Es llegeix en minuts

Les autoritats de la localitat de Santo Domingo, situada al nord-est del departament colombià d’Antioquia, han confirmat una nova matança en què han mort quatre persones en una vivenda. «S’ha presentat el múltiple homicidi de quatre persones, entre les quals, una dona. Sembla que aquestes persones, sense confirmar, fugien del municipi de Don Matías i estaven protegits en aquesta casa», ha assenyalat l’alcalde de Santo Domingo, Mario Monsalve, a Caracol Radio. Així mateix, Monsalve ha informat que les autoritats nacionals, inclòs l’Exèrcit de Colòmbia, estan a la zona investigant els fets i condicionant el lloc perquè la Policia Judicial pugui inspeccionar els cossos.

Notícies relacionades

Segons les primeres informacions, les víctimes haurien mort per ferides d’arma de foc que els agressors haurien disparat amb silenciador. D’acord amb informacions publicades pel diari ‘El Colombiano’, els morts són Víctor Alonso Gómez i el seu fill Luis Miguel, Andrés Ochoa i una dona de la qual no han transcendit més dades.

Es desconeix si les víctimes estaven amenaçades de mort per algun grup armat actiu al lloc, com és el cas del front Jorge Iván Arboleda Garcés del Clan del Golfo i la banda delictiva El Mesa.