El sospitós, detingut

Un tiroteig als EUA deixa almenys dos morts

  • A més, en l’intercanvi de trets, que ha tingut lloc en un centre comercial a Idaho, han resultat ferides quatre persones més

mbenach41876323 police stand at a roadblock to salvadore castro middle schoo180214211549

mbenach41876323 police stand at a roadblock to salvadore castro middle schoo180214211549 / FREDERIC J BROWN

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Almenys dues persones han mort i quatre més han resultat ferides, inclòs un oficial de Policia, en un tiroteig en un centre comercial a la ciutat de Boise, situada a l’estat d’Idaho, als Estats Units.

El cap de Policia de Boise, Ryan Lee, ha assenyalat que quan els agents van arribar a l’escena del tiroteig van identificar una persona que coincidia amb la descripció d’un possible sospitós, per això van obrir foc contra ell, recull la cadena CBS. El sospitós va respondre d’igual manera i en l’intercanvi de trets un agent ha resultat ferit, tot i que finalment s’ha detingut el possible autor del succés al centre comercial Towne Square.

Així mateix, la Policia ha assenyalat que no tenen sospites que hi hagués més tiradors involucrats, per això creuen que ja no hi ha perill per a la població, tot i que la investigació continua activa.

Notícies relacionades

Per la seva banda, l’alcaldessa de Boise, Lauren McLean, ha defensat que cap ciutadà hauria d’haver d’acomiadar-se dels seus éssers estimats abans d’anar a la feina o anar a comprar. «Innombrables persones s’han trobat en una situació que mai haurien esperat», ha apuntat. El governador d’Idaho, Brad Little, ha expressat que les víctimes d’aquest «tiroteig inimaginable» estan en les seves oracions i que l’estat «està preparat per ajudar el Departament de Policia de Boise mentre investiguen» els fets.

L’empresa propietària del centre comercial ha anunciat que aquest dimarts el lloc estarà tancat al públic per «respecte» a la comunitat. «Això és devastador per a tota la nostra comunitat i els nostres pensaments estan amb els familiars i amics de les víctimes durant aquest moment», ha traslladat la companyia en un comunicat, on ha apuntat que estan treballant «en estreta col·laboració» amb la Policia en la investigació de la «terrible tragèdia».