Successos

Detingut a Itàlia per apunyalar cinc persones després de demanar-li el bitllet de bus

  • Un dels ferits és un nen de sis anys que es troba en estat molt greu

zentauroepp45192608 icult carabinieri en un control de trafico foto ap181114143844

zentauroepp45192608 icult carabinieri en un control de trafico foto ap181114143844

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un individu va ser arrestat dissabte a la nit a Rímini, al nord d’Itàlia, després d’apunyalar cinc persones, inclòs un nen, que es troba molt greu, que va atacar quan se li va demanar que mostrés el bitllet de l’autobús de línia en el qual viatjava, informen avui mitjans locals.

El detingut és un somali de 26 anys, que viatjava sense bitllet i quan dues inspectores li van demanar que l’exhibís, es va abalançar sobre elles i les va ferir, una al coll i l’altra a l’espatlla, mentre cridava frases sense sentit.

El conductor va obrir la porta de l’autobús i l’agressor va escapar fins al passeig marítim, on va amenaçar diversos automobilistes i va ferir tres persones més, entre les quals hi havia el nen, de 6 anys d’edat, que va resultar ferit al coll i que va arribar en condicions molt greus a l’Hospital de Malalts de Rimini. Després d’una llarga fugida, finalment va ser arrestat per diversos intents d’assassinat, lesions i robatori, segons les mateixes fonts.

Sense connexió amb terroristes

Notícies relacionades

Després de les primeres investigacions, no han aparegut elements que vinculin el detingut, sense antecedents, amb ambients terroristes o extremistes, i ara s’intenta conèixer el mòbil de l’atacant, que havia manifestat una personalitat violenta i agressiva, segons alguns testimonis, i no es descarta que estigués sota els efectes de les drogues.

L’arrestat, que vivia en una instal·lació de la Creu Roja, feia uns mesos que era a Itàlia i havia sol·licitat l’estatus de refugiat.