Amb un explosiu camuflat

Un atac a un post de la policia deixa una morta i quatre ferits a Colòmbia

  • L’explosió va afectar dos agents i dos civils i va matar una dona que passava pel lloc

Un atac a un post de la policia deixa una morta i quatre ferits a Colòmbia

TWITTER POLICÍA METROPOLITANA DE CÚCUTA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Una dona ha mort i quatre persones més han resultat ferides com a conseqüència d’un atac a un post de la policia a la ciutat colombiana de Cúcuta, lloc on es va registrar l’atemptat contra el president del país, Iván Duque.

Aquest dijous a la tarda s’ha registrat la detonació d’artefactes explosius als voltants d’aquestes instal·lacions de la policia, situades a l’altura d’un peatge al barri d’Escobar, a prop de la frontera entre Colòmbia i Veneçuela, segons ha informat el diari ‘El Espectador’. «Van col·locar un artefacte explosiu camuflat dins de la runa que hi ha al lloc. És un acte terrorista, volen provocar terror i por», ha afirmat el comandant de la Policia Metropolitana de Cúcuta, el general Óscar Moreno.

Notícies relacionades

La dona morta és una civil oriünda del departament de César, mentre que, d’altra banda, dels quatre ferits dos són civils i els altres dos són membres del cos de policia. «Van resultar lesionades dues de nostres uniformades, que van ser traslladades a un centre assistencial, i dos ciutadans que també hi van ser traslladats; una persona que passava pel lloc va morir. En aquest moment el nostre equip de Policia Judicial està fent els actes urgents. Continuarem treballant fins a donar amb el criminal que ha causat aquest altre fet lamentable», ha dit Moreno.

En aquesta mateixa regió va ser on es va registrar l’atac contra l’helicòpter en què viatjava el president Duque a finals del mes de juny, així com altres atemptats contra l’Exèrcit Nacional i la força pública rural. En els casos anteriors l’Exèrcit d’Alliberament Nacional ha sigut qui s’ha adjudicat l’autoria dels fets, no obstant en aquesta ocasió es desconeix si això és així.

Temes:

Colòmbia