Esclat de violència a Arlington

Un tiroteig als voltants del Pentàgon deixa «diverses víctimes»

  • Les autoritats investiguen un incident armat en una parada de metro pròxima a la seu del Departament de Defensa dels EUA, on un agent hauria mort apunyalat

Disparos en la estacion de metro junto al Pentágono

Disparos en la estacion de metro junto al Pentágono / OLIVIER DOULIERY (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un tiroteig registrat als voltants del Pentàgon, la seu del Departament de Defensa dels Estats Units, ha causat aquest dimarts «diverses víctimes», segons ha informat l’agència encarregada de la custòdia del lloc.

El cap de l’Agència de la Força de Protecció del Pentàgon, Woodrow Kusse, ha indicat en una conferència de premsa que els fets s’han registrat sobre les 10.37 hora local (les 15.37 hora peninsular), en una de les plataformes que serveix a les diferents línies d’autobús que van per la zona a la localitat d’Arlington (a prop de Washington D.C., als Estats Units).

«Un policia del Pentàgon ha sigut atacat a la plataforma del Metrobus, s’han intercanviat trets i hi ha hagut diverses víctimes», ha assegurat Kusse, sense indicar si són víctimes mortals o només ferits. L’agència de notícies Associated Press ha assenyalat que a l’agent l’han apunyalat i ha mort «hores després».

El tiroteig, segons la mateixa agència de notícies, ha tingut lloc en una estació de metro situada a prop del massiu aparcament de l’edifici, on s’han sentit uns quants trets. L’edifici del Pentàgon ha quedat temporalment tancat per seguretat.

Diverses detonacions

Notícies relacionades

Poc després que l’edifici quedés al matí en alerta, els seus treballadors van rebre instruccions per megafonia per quedar-se dins les instal·lacions, després d’haver-se sentit diverses detonacions a l’estació de metro situada a pocs metres de l’imponent complex militar ubicat a Arlington (Virgínia), als afores de Washington.

«El Pentàgon està actualment tancat a causa d’un incident al Centre de Trànsit del Pentàgon. Demanem al públic que sisplau eviti l’àrea», ha sigut el missatge que ha transmès la seguretat del Pentàgon en un comunicat publicat en el seu compte de Twitter.

Temes:

Estats Units