Emergència per la violència

Un tiroteig causa 10 ferits a Nova York

  • La policia informa que una baralla entre bandes a Queens va acabar afectant una festa d’aniversari

The New York skyline is seen as the Moon partially covers the sun during a partial solar eclipse on June 10, 2021 seen from Jersey City, New Jersey. - Northeast states in the U.S. will see a rare eclipsed sunrise, while in other parts of the Northern Hemisphere, this annular eclipse will be seen as a visible thin outer ring of the sun’s disk that is not completely covered by the smaller dark disk of the moon, a so-called ring of fire. (Photo by Kena Betancur / AFP)

The New York skyline is seen as the Moon partially covers the sun during a partial solar eclipse on June 10, 2021 seen from Jersey City, New Jersey. - Northeast states in the U.S. will see a rare eclipsed sunrise, while in other parts of the Northern Hemisphere, this annular eclipse will be seen as a visible thin outer ring of the sun’s disk that is not completely covered by the smaller dark disk of the moon, a so-called ring of fire. (Photo by Kena Betancur / AFP) / AFP / KENA BETANCUR (AFP)

1
Es llegeix en minuts

La violència per armes de foc no s’atura a Nova York on un tiroteig dissabte a la nit va deixar 10 persones ferides, en un succés, d’acord amb la policia, relacionat amb bandes.

Segons mostra un vídeo distribuït per les autoritats, dos individus, que portaven mascareta i dessuadores amb caputxa, van arribar des d’una cantonada d’un carrer al veïnat de Corona, a Queens, van treure les armes que portaven amagades sota la roba i van començar a disparar cap a les 10:30 de la nit contra un grup de persones.

Hi havia una festa d’aniversari en un restaurant pròxim i la vorera era plena quan hi va haver el tiroteig, que va deixar vuit homes ferits i dues dones, entre 19 i 72 anys, d’acord amb les dades que ha ofert avui la policia durant una conferència de premsa.

Estat d’emergència per les armes

Notícies relacionades

El 7 de juliol el governador Andrew Cuomo va decretar un estat d’emergència a Nova York, el primer estat de la nació pel que fa a la violència amb armes de foc.

L’estat va aprovar a més dues legislacions que limiten la seva venda i responsabilitzen els seus fabricants de les conseqüències dels actes que s’hi cometen, en un intent per reduir els tirotejos.