Accident de trànsit

Una vintena de morts en la col·lisió d’un autobús i un camió a Egipte

  • L’autocar ha quedat calcinat i ha sigut molt complicat treure’n els passatgers

  • Egipte està vivint una onada d’accidents ferroviaris i de trànsit en els últims mesos

1
Es llegeix en minuts

El ministeri de Sanitat egipci ha confirmat que 20 persones han mort i tres han resultat ferides en un accident en què s’han vist implicats un autobús i un camió. Els fets s’han produït en una carretera desèrtica de l’Alt Egipte, al centre del país.

Notícies relacionades

L’autobús, procedent del la capital, el Cairo, ha impactat amb una camió carregat de ciment que estava aturat per una avaria a la província d’Assiut, a uns 370 quilòmetres al sud de la capital, segons ha informat l’oficina del governador provincial en un comunicat. L’autocar ha quedat calcinat després del xoc i ha sigut molt difícil treure’n els cadàvers i els ferits, ha afegit. Al lloc dels fets hi han acudit fins a 36 ambulàncies.

La mala situació de les carreteres i la conducció temerària són responsables de l’alt nombre d’accidents que es produeixen a Egipte. En els últims mesos s’ha produït una onada d’accidents ferroviaris i de trànsit que ha provocat desenes de morts. Al març, 18 persones van morir en un altre xoc entre un camió i un minibús a la província de Gizeh, a uns 80 quilòmetres al sud del Caire. A més, unes 20 persones van morir i gairebé 200 van resultar ferides quan dos trens van xocar a prop de Tahta, a uns 440 quilòmetres al sud del Caire.