Immunització total per a l’octubre

Austràlia vacunarà gratis de Covid-19 refugiats i sol·licitants d’asil

El país oceànic és un dels que millor han gestionat la pandèmia, amb menys de 30.000 casos

Austràlia vacunarà gratis de Covid-19 refugiats i sol·licitants d’asil
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Austràlia vacunarà gratis contra la Covid-19 refugiats, sol·licitants d’asil, indocumentats i estrangers amb visats temporals, segons va anunciar aquest dijous el ministre de Salut, Greg Hunt, a més dels seus ciutadans, segons informa Efe.

El pla de les autoritats australianes és immunitzar de manera voluntària tota la població per a l’octubre d’aquest any.

«Hem d’assegurar-nos que totes les persones que són a territori australià estiguin segures» contra el virus, va dir Hunt en roda de premsa a Canberra, al costat del primer ministre, Scott Morrison, a l’anunciar el compromís de compra de 10 milions més de dosis de la vacuna fabricada per Pfizer.

Notícies relacionades

El país oceànic, que està entre els deu països que millor han gestionat la pandèmia ha adquirit en total 150 milions de dosis de vacunes de Pfizer, AstraZeneca i Novavax per vacunar els seus més de 25 milions d’habitants a partir de finals de mes.

Austràlia acumula des de l’inici de la pandèmia més de 28.800 casos de Covid-19, incloent-hi 909 morts, i afronta petits rebrots de Covid-19 a les ciutats de Perth i Melbourne, on els treballadors d’hotels de quarantena van donar aquesta setmana positiu en les proves per detectar el coronavirus.