Pel coronavirus

Gairebé 500 detinguts a Brussel·les després d’una marxa contra les restriccions

  • Les forces de seguretat belgues miren d’aturar la propagació de les protestes que es repeteixen cada cap de setmana als Països Baixos

Gairebé 500 detinguts a Brussel·les després d’una marxa contra les restriccions
1
Es llegeix en minuts

La Policia de Brussel·les ha posat sota detenció administrativa 488 persones durant la seva intervenció per dissoldre una protesta no autoritzada a la capital belga. «Estem clausurant la manifestació davant l’Estació Central», va fer saber la Policia de Brussel·les, que ha procedit a alliberar els detinguts prèvia identificació.

Fa dies que les forces de seguretat belgues s’estan preparant per a una propagació de les protestes que van començar al país veí, Països Baixos, on les manifestacions contra l’enduriment de les restriccions fa dies que són la tònica habitual.

Notícies relacionades

Per això, la Policia de Brussel·les s’havia desplegat aquest diumenge en gran nombre pels carrers de la capital, després d’avisar els assistents que es mantinguessin allunyats dels punts de concentració de la marxa: l’Atomium i l’Estació Central.

Bèlgica ha imposat un toc de queda nocturn durant setmanes per combatre la propagació de les infeccions per coronavirus, però fins ara no hi ha hagut grans protestes contra les mesures.