CÀSTIG BRUTAL

Una parella gai, cosida a fuetades a Indonèsia

La parella va ser descoberta mantenint relacions sexuals a Aceh, on regeix la llei islàmica

Una parella gai, cosida a fuetades a Indonèsia
1
Es llegeix en minuts

Dos homes van rebre 77 fuetades en públic a la conservadora província d’Aceh, al nord-oest d’Indonèsia, després de ser trobats culpables de mantenir relacions sexuals entre ells. Els homes, de 28 i 27 anys, van ser descoberts al novembre quan mantenien relacions en una habitació que havien llogat, tal com ha explicat Zakwan Shi, portaveu de la Policia.

«Tots dos van ser agafats pel llogater, que va sospitar quan va veure passar diversos homes a l’habitació», va afirmar Zakwan en declaracions a l’agència de notícies DPA. «L’aplicació de la llei islàmica és definitiva, no importa de qui es tracti, i fins i tot els visitants han de respectar les normes locals», va explicar Heru Triwijanarko, oficial encarregat del manteniment de l’ordre.

Recargolats pel dolor

Notícies relacionades

Els dos homes, vestits amb una túnica blanca, es cargolaven de dolor i van suplicar una pausa. El càstig va ser breument interromput i van poder beure aigua abans que continués el suplici. La mare d’un d’ells es va desmaiar.

Els dos van ser condemnats a rebre 80 fuetades però finalment en van rebre 77 en un parc públic de Banda Aceh, la capital provincial. Aceh és l’única província d’Indonèsia on regeix la Xaria, o llei islàmica, que tipifica com delictes les relacions entre persones del mateix sexe, el joc i les apostes, beure i vendre begudes alcohòliques, la violació, l’assetjament sexual i l’adulteri.