Ordre executiva de Biden

El fiscal general de Texas recorre la suspensió de les deportacions

Ken Paxton també va impulsar una demanda per intentar soscavar el resultat de les eleccions

El fiscal general de Texas recorre la suspensió de les deportacions
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest divendres el fiscal general de Texas, Ken Paxton, ha recorregut davant els tribunals l’acció executiva emesa per Biden que congela durant 100 dies les deportacions d’immigrants irregulars, segons informa Europa Press.

Segons Paxton, la mesura, presa el primer dia de presidència del nou titular del càrrec, «viola la Constitució dels Estats Units, el dret administratiu i el dret federal respecte a la migració, així com un acord entre Texas i el Departament de Seguretat Nacional», per la qual cosa el fiscal general texà, membre del Partit Republicà, ha demanat la suspensió temporal de la mesura.

Notícies relacionades

En els últims dies de Govern de Donald Trump, Texas va firmar un acord amb l’Executiu que buscava blindar les polítiques migratòries del Govern del magnat novaiorquès a l’estat i entorpir les futures polítiques de Biden, segons CNN.

Paxton també va ser el principal impulsor d’una demanda per intentar soscavar el resultat de les eleccions als Estats Units a l’impugnar els resultats de diversos estats frontissa que va ser desestimada pel Tribunal Suprem.

Temes:

Estats Units