Reflexió des de Roma

El Papa critica els que se salten les restriccions i se’n van de vacances

  • El pontífex va reconèixer aquest diumenge, després de la pregària de l’àngelus, que les persones que se salten les normes hauria de mirar més pels altres que pels seus interessos.

zentauroepp48063880 pope francis ponders during the weekly general audience on m190509145324

zentauroepp48063880 pope francis ponders during the weekly general audience on m190509145324 / FILIPPO MONTEFORTE

1
Es llegeix en minuts

El papa Francesc ha criticat aquest diumenge les persones que se n’han anat de vacances sense respectar les restriccions imposades pels governs per contenir la pandèmia del coronavirus, i va assenyalar que han de ser més conscients del patiment dels altres. 

El pontífex va reflexionar al respecte moments després de resar l’àngelus a la biblioteca del palau apostòlic del Vaticà. També va indicar que les persones han d’intentar preocupar-se més pels altres i no només atendre els seus interessos

El màxim responsable de l’Església catòlica ha assenyalat que fa poc va llegir una notícia en què s’infromaba que hi havia gent que estava incomplint les mesures imposades pel Govern del seu país per disfrutar de les vacances a altres llocs. 

Notícies relacionades

«No han pensat en les persones que s’han quedat a casa, en els problemes econòmics que està patint la gent com a conseqüència de la pandèmia, en els malalts... Només han pensat en les seves vacances i el seu plaer», va considerar. 

També va apuntar que ningú sap el que oferirà el 2021, però que el món serà millor si totes les persones treballen en favor del bé comú