Investigació a França

Almenys un adolescent mort i quatre ferits més en un tiroteig a Bordeus

Diverses persones van cosir a trets els menors, d’entre 13 i 16 anys, amb almenys 40 projectils de gran calibre

L’alcalde Pierre Hurmic apunta que el succés «sembla una baralla entre barris pel tràfic d’armes automàtiques»

1
Es llegeix en minuts

Un adolescent ha mort i quatre més es troben ferits, tots d’entre 13 i 16 anys, per un tiroteig ocorregut dissabte a la nit a la ciutat de Bordeus (França), al sud-oest del país, segons han informat fonts policials.

D’acord amb les primeres investigacions, els joves es trobaven en una plaça del barri d’Aubiers quan «una o diverses persones», segons el sindicat local de policia, van sortir d’un vehicle i els van cosir a trets amb no pas menys de «quaranta projectils de gran calibre». Dos dels ferits es troben en estat greu, un tercer ja ha rebut l’alta i el quart ferit es troba sota pronòstic reservat.

Notícies relacionades

La Policia està investigant les causes del succés, sense descartar la violència entre bandes criminals, informa el portal de notícies France Bleu. Al respecte, l’alcalde de Bordeus, Pierre Hurmic, ha assenyalat que l’incident «sembla una baralla entre barris pel tràfic d’armes automàtiques».

El barri d’Aubiers s’ha convertit així en escenari, per segon dia consecutiu, d’un incident violent després dels disturbis de Cap d’Any, quan van resultar incendiats diversos vehicles i una oficina de correus.