canvi de nom

«Fucking» es converteix en «Fugging»: un llogarret austríac opta per rebatejar-se

zentauroepp55997925 tarsdorf201126200947

zentauroepp55997925 tarsdorf201126200947

1
Es llegeix en minuts

Els habitants de la localitat austríaca de Fucking van decidir canviar-li el nom per «Fugging», amb l’esperança d’escapar-se de l’interès invasiu dels usuaris d’internet, va informar aquest dijous l’ajuntament. «L’al

caldia va decidir rebatejar Fucking com a Fugging a partir de l’1 de gener del 2021», va escriure dilluns en un document oficial Andrea Holzner, alcalde de Tarsdorf, municipi al qual pertany Fucking (a Alta Àustria), ubicat a 350 km a l’est de Viena, amb només un centenar d’habitants. 

Des de fa molts anys, els curiosos arribaven només per fotografiar-se al costat dels plafons de trànsit de la localitat, de vegades adoptant posicions una mica suggerents, amb l’objectiu de penjar a les xarxes socials jocs de paraules. 

Notícies relacionades

Turistes de tot el món solien viatjar fins ara a Fucking, situat a uns 40 quilòmetres al nord de la històrica ciutat de Salzburg, per fer-se una foto al costat del rètol de la localitat. Al llarg dels anys van desaparèixer nombrosos rètols de Fucking, fins que l’ajuntament del poblat va decidir el 2005 col·locar-los en ciment per impedir els furts, informa Efe.

En el passat, no hi va haver entre els habitants una majoria clara per canviar el nom, ja que els residents pròxims al plafó d’entrada hi estaven a favor, però la resta s’hi oposava.

Temes:

Àustria