HUMOR ELECTORAL

Els 20 millors mems de les eleccions dels Estats Units

El lent recompte, els estats clau i el debut de Kanye West han despertat la creativitat de les xarxes socials

usa-twitter

usa-twitter

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els  mems  han acompanyat la llarga nit electoral als Estats Units, pendent d'un  llarguíssim recompte  de vots que ha fet que el país se n'hagi anat a dormir unes quantes nits sense tenir un guanyador de la presidència del país. [Seguiu els  resultats de les eleccions dels EUA  en directe.]

Les xarxes han amenitzat l'espera amb bones dosis d' humor  sobre la batalla entre  Donald Trump i Joe Biden. A continuació recollim alguns dels millors mems sobre les  eleccions als EUA. Alguns de nord-americans, d'altres dels milers de ciutadans de tot el món pendents dels comicis. I la majoria, sobre el lentíssim recompte que té el món en suspens:

El sistema de votació dels Estats Units, bastant complex i per als no versats en el tema un autèntic enigma, ha sigut un altre dels temes dels mems.  

En l'última fase del recompte, la incertesa  ha activat la creativitat dels demòcrates i republicans, desitjosos que el mapa es tenyeixi de vermell o blau.  

Notícies relacionades

Kanye West, marit de Kim Kardashian, que s'ha presentat a les eleccions com a candidat independent,  ha sigut objecte de nombrosos mems a Twitter. 

Sigui quin sigui el resultat, sempre ens quedarà l'humor.