ELECCIONS EUA 2020

Kamala Harris suspèn els seus viatges per diversos positius en el seu equip

Harris no necessita posar-se en quarantena, però en un «excés de precaució», mantindrà els seus compromisos virtualment

WILMINGTON, DE - AUGUST 13: Sen. Kamala Harris (D-CA), running mate of Presumptive Democratic presidential nominee former Vice President Joe Biden, attends a coronavirus briefing at a makeshift studio at the Hotel DuPont on August 13, 2020 in Wilmington, Delaware. Harris is the first Black woman and first person of Indian descent to be a presumptive nominee on a presidential ticket by a major party in U.S. history.   Drew Angerer/Getty Images/AFP

WILMINGTON, DE - AUGUST 13: Sen. Kamala Harris (D-CA), running mate of Presumptive Democratic presidential nominee former Vice President Joe Biden, attends a coronavirus briefing at a makeshift studio at the Hotel DuPont on August 13, 2020 in Wilmington, Delaware. Harris is the first Black woman and first person of Indian descent to be a presumptive nominee on a presidential ticket by a major party in U.S. history. Drew Angerer/Getty Images/AFP / Drew Angerer (AFP)

1
Es llegeix en minuts
Agencias

La candidata demòcrata a la vicepresidència dels Estats Units, Kamala Harris, ha suspès els seus viatges de campanya fins diumenge després de dos casos de Covid-19 al seu entorn, amb els quals la senadora no va estar en «contacte pròxim», va anunciar dijous l’equip demòcrata.

Dues persones vinculades a la campanya van donar positiu al nou coronavirus: Liz Allen, directora de comunicacions de Harris, i un membre de la tripulació de vol que no pertany al personal, va informar en un comunicat. Tots dos contagiats van estar amb la candidata en un vol el dia 8 d’octubre tot i que no van crear perill al no entrar-hi en contacte directe.

Diverses PCR

Notícies relacionades

Harris no necessita posar-se en quarantena, però en un «excés de precaució», mantindrà els seus compromisos virtualment i tot just tornarà al terreny el dilluns 19, va afegir. En els últims quinze dies, la candidata demòcrata a la vicepresidència s’ha sotmès a dues proves PCR amb resultat negatiu, l’última aquest dimecres, 14 d’octubre. 

El coronavirus ha sigut present també a la campanya del partit republicà després del positiu de Trump fa un parell de setmanes i del qual s’ha recuperat ja gairebé totalment. Com el president, la primera dama, Melania Trump, i Barron Trump, el fill del matrimoni, han passat la malaltia.