A LE HAVRE

Un home armat segresta diverses persones durant unes hores en un banc de França

L'assaltant, que té antecedents psiquiàtrics i ha arribat a retenir almenys sis persones, s'ha entregat passats dos quarts d'onze de la nit

zentauroepp54386025 french police take cover outside a bank in the port city of 200806230859

zentauroepp54386025 french police take cover outside a bank in the port city of 200806230859 / SAMEER AL-DOUMY

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home armat amb una pistola ha retingut aquest dijous diverses persones a l’interior d’un banc de la localitat francesa d’Havre, al nord-oest del país.

L’individu ha entrat al banc cap a les 16.45 hores i s’ha fet fort amb sis persones que hi havia dins la sucursal en aquell moment.  Posteriorment, n’ha deixat sortir tres, i passats dos quarts d’onze de la nit, quan només retenia tres ostatges, els ha deixat anar i s’ha entregat a la policia.

El sospitós, que té 34 anys i és conegut pels serveis policials pels seus antecedents psiquiàtrics i per actes de delinqüència comuna, ha reivindicat la llibertat per a Palestina. Pel que sembla, també ha demanat una moto i accés a les xarxes socials durant el segrest.

Notícies relacionades

L’agència Reuters, citant fonts sindicals policials, ha arribat a afirmar que l’assaltant tenia vincles islamistes i que s’havia radicalitzat recentment. 

La gendarmeria, que ha enviat al lloc dels fets les forces especials i els artificiers, ha acordonata zona del voltant del Boulevard de Strasbourg, al centre de la ciutat. Le Havre té uns 170.000 habitants i és a uns 200 quilòmetres de París.

Temes:

França