violència a la capital dels EUA

Almenys un mort i vuit ferits en un tiroteig a Washington DC

Les víctimes són totes adultes, vuit homes i una dona, i dues d'elles es troben en estat greu

Les autoritats estan buscant tres persones implicades en el succés, que sembla haver estat planificat

zentauroepp52928011 a pedestrian walks up the west wing driveway of the white ho200326082317

zentauroepp52928011 a pedestrian walks up the west wing driveway of the white ho200326082317 / JONATHAN ERNST

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Almenys una persona ha mort i vuit han resultat ferides en un tiroteig originat a Washington DC, al barri de Colúmbia Heights, segons ha confirmat la Policia de la ciutat.

El cap de la Policia de Washington, Peter Newsham, ha confirmat que les autoritats estan buscant tres persones implicades en el tiroteig, que sembla haver estat planificat. Dos dels implicats portaven grans armes i un altre una pistola, segons recull el diari ‘Washington Post’.

Newsham ha afirmat que les víctimes són totes adultes, vuit homes i una dona, i dues d’elles es troben en estat greu després del tiroteig. Les persones afectades es troben entre els 18 i els 62 anys, segons les autoritats locals.

El cap de la Policia ha afirmat que l’incident sembla haver-se produït per una «disputa en grup».

Notícies relacionades

Per la seva part, l’alcaldessa de Washington, Muriel Bowser, ha qualificat aquests fets d’«impactants» i ha assegurat que «tothom hauria d’estar indignat» perquè aquests fets es produeixin en una àrea comercial durant el dia.

Aquest tiroteig és l’últim que es produeix l’últim mes de violència que està fuetejant Washington DC, on almenys 23 persones han sigut assassinades des del passat 1 de juliol.