comissió d'agricultura

Un diputat irlandès intervé sense pantalons al Parlament Europeu

En el vídeo en directe se'l veu participar en la reunió assegut al llit i vestint una camisa de color blau fosc i en calçotets

No ha quedat clar si el parlamentari del grup Esquerra Unida Europea ha prescindit dels pantalons per fer un gest «ecològic» davant els seus col·legues

8b99cdba-ad42-4776-988a-292b6ee3de04-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’eurodiputat irlandès Luke Flanagan ha comparegut aquest dimarts en la Comissió d’Agricultura de l’Eurocambra sense pantalons, tot i que és cert que ha sigut mitjançant connexió telemàtica. Ni els seus col·legues ni el comissari europeu de Pressupost, Johannes Hahn, però, no s’han immutat.

En el vídeo en directe de la sessió de la Comissió d’Agricultura, es pot veure l’eurodiputat irlandès, del grup de l’Esquerra Unitària Europea, intervenir en la reunió assegut al llit i vestint una camisa de color blau fosc, si bé l’enfocament de la càmera permet apreciar també que anava en calçotets. 

En aquell moment, el diputat qüestionava el comissari europeu de Pressupost sobre quin percentatge del pla de recuperació presentat per la Comissió Europea la setmana passada, dotat amb 750.000 milions d’euros, aniria destinat a l’agricultura.

Notícies relacionades

El comissari, per la seva banda, havia centrat la seva intervenció inicial a repassar les mesures proposades des de Brussel·les per alleujar l’impacte de la crisi en els agricultors europeus i a remarcar la capacitat del pròxim marc financer plurianual (2021-2027), que encara s’ha de negociar, per fer aquest sector més ecològic i resilient davant futures crisis. 

No ha quedat clar si el diputat irlandès ha prescindit dels pantalons per fer un gest «ecològic».