sinistre a Califòrnia

Espectacular incendi a l'històric moll de pescadors de San Francisco

Les flames van assolir, tot i que sense provocar grans danys, al vaixell 'Jeremiah O'Brien', una relíquia de la segona guerra mundial

muelle-45 / periodico

1
Es llegeix en minuts

Un espectacular incendi, que es va iniciar dissabte al matí, va destruir un magatzem de processament de peix en l’històric Moll dels Pescadors de San Francisco, visitat diàriament per milers de turistes. Segons mitjans locals, al voltant de 150 bombers van participar en l’extinció del foc, l’origen del qual està sent investigat, i un d’ells va resultar amb ferides lleus.

Notícies relacionades

Les flames van arribar a atrapar el ‘Jeremiah O’Brien’, un barco ancorat al moll i que va ser utilitzat durant la segona guerra mundial, tot i que no va arribar a provocar danys greus a l’embarcació. Philip O’Hara, l’armador més gran de l’‘O’Brien’, va indicar a mitjans locals que el barco es trobava en excel·lent estat i que «simplement es va socarrimar una mica» amb les flames que van assolir gairebé els 50 metres d’altura.

Per la seva part, el tinent del Departament de Bombers de la ciutat californiana Jonathan Baxter va confirmar que les autoritats investiguen l’origen del sinistre i que s’està analitzant la possibilitat que hi hagi persones sense llar en aquestes instal·lacions portuàries que, segons alguns testimonis, en ocasions realitzen fogueres per cuinar. L’incendi va tardar a ser controlat diverses hores i no va arribar a afectar el nucli del turístic moll, on es troben diversos espais museístics i d’esbarjo. 

Temes:

Incendis