A LA TOSCANA

Dos ferits després d'esfondrar-se un pont sobre un riu a Itàlia

La Fiscalia de la República de Massa ja ha obert una investigació sobre el sinistre, sota la hipòtesi de delicte de desastre culpós

puente-derrumbado / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Dues persones han resultat ferides de caràcter lleu després que un pont sobre el riu Magra, a la regió italiana de la Toscana, s’hagi ensorrat i hagi atrapat dues furgonetes que en aquell moment hi circulaven, segons informa l’agència de notícies Adnkronos.

Els fets han tingut lloc entorn de les 10.10 hores, segons els carrabiners. Els dos ferits, uns dels quals ha sigut evacuat en helicòpter a Pisa, eren els conductors dels vehicles afectats, que han quedat sota les restes del pont, que s’ha esfondrat sobre el riu.

Desperfectes després d’un temporal

Notícies relacionades

El pont uneix la localitat d’Albiano Magra, a la província de Massa Carrara, a la Toscana, amb Sant Stefano Magra, a la regió de la Ligúria. Segons l’agència esmentada, en els últims mesos s’havien detectat problemes en l’asfalt després d’un temporal de pluges, que, no obstant, haurien sigut reparats i permetrien que s’hi circulés.

La Fiscalia de la República de Massa ja ha obert una investigació sobre el sinistre, sota la hipòtesi de delicte de desastre culpós. Per la seva part, el Govern de la Toscana ha assegurat que ja està avaluant amb Protecció Civil «les necessitats urgents» per evitar l’aïllament de la zona.

Temes:

Itàlia Roma