Investiguen els casos

Diverses explosions de paquets bomba a Roma deixen tres persones ferides

Les autoritats van informar que els atacs van succeir als barris del Salari, Triunal i al centre de classificació de correu de Fiumicino, però descarten que es tracti d'atemptats subversius o terroristes

roma-policia

roma-policia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tres dones han resultat ferides per l’explosió de tres paquets bomba, en uns incidents ocorreguts a Roma, segons ha informat les autoritats, que descarten el «motiu subversiu».

Les explosions han estat als barris del Salari, Triunal i al centre de classificació de correu de Fiumicino. Les tres víctimes tenen afectades la cara i les mans com a conseqüència de la detonació dels paquets, pel que sembla tots amb el mateix origen, segons informa el diari ‘La Repubblica’ en la seva edició digital.

Les víctimes de les explosions

El primer incident es va registrar diumenge a la nit al centre de classificació de correu de Fiumicino, quan una dona assignada al servei va resultar ferida lleu.

Notícies relacionades

El segon paquet, que va explotar després de l’entrega, va afectar Rosa Q. de 57 anys, que va patir ferides a la cara i les mans. La víctima ha explciat que el paquet va ser recollit per un amic a casa seva, al barri del Salari a última hora de la tarda d’aquest dilluns. La dona va ser hospitalitzada.

Poc abans, un altre paquet va explotar al barri Triomfal. La víctima és Elisabetta M., de 58 anys, que també va haver de ser hospitalitzada per cremades als braços i la cara. De moment se sap que no hi havia cap tipus de reivindicació als paquets, però la investigació ha conclòs que els artefactes són aparentment idèntics. Les afectades són persones desconegudes, sense cap rellevància pública.

Temes:

Itàlia Roma