Un terratrèmol de 7,7 en l'escala de Richter sacseja el mar Carib, al nord-oest de Jamaica

jamaica

jamaica

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un fort terratrèmol de 7,7 en l’escala de Richter s’ha registrat aquest dimarts a uns 120 quilòmetres de l’extrem nord-oest de Jamaica i 80 quilòmetres del sud-est de Cuba a una profunditat de 10 quilòmetres.

El Servei Geològic dels Estats Units ha informat que no hi ha avís de tsumani pel sisme, però que s’espera que provoqui onades d’altura elevada a Belize, Cuba, Hondures, Mèxic, les illes Caiman i Jamaica.

L’agència federal nord-americana ha informat que el sisme ha causat tremolors fortes a l’extrem oest de Jamaica i que s’ha sentit en algunes petites illes de l’àrea del Carib.

El Servei Geològic dels Estats Units ha detallat que algunes persones que eren a la ciutat nord-americana de Miami han comentat que han sentit la tremolor.

Notícies relacionades

De moment no hi ha notícies de danys o morts, segons la informació preliminar disponible, però diversos edificis de la capital de Jamaica han sigut desallotjats com a mesura preventiva.

Les xarxes socials s’han omplert de ressenyes del sisme a l’àrea del Carib, on des del 28 de desembre ha començat a Puerto Rico una inusual activitat sísmica que va tenir el punt àlgid el dia 7 de gener amb un sisme de magnitud 6,4.

Temes:

Terratrèmols