sinistre a l'àsia

Mor en un accident d'helicòpter el cap de l'Exèrcit de Taiwan

A l'aparell viatjaven un total de tretze persones, de les quals cinc han aconseguit sobreviure

zentauroepp51556190 yilan  taiwan   02 01 2020   a handout image made available 200102100005

zentauroepp51556190 yilan taiwan 02 01 2020 a handout image made available 200102100005 / YILAN COUNTY FIRE BUREAU HANDOUT

1
Es llegeix en minuts
Afp

El cap d’estat major de l’Exèrcit a Taiwan ha mort amb set militars més en un accident d’helicòpter, segons ha informat el Ministeri de Defensa. L’aparell en què viatjava el general Shen Yi-ming i la resta d’oficials, entre elles tres generals més, s’ha estavellat en una zona muntanyosa a prop de Taipei, la capital.

Notícies relacionades

En el moment de l’accident, el general, de 62 anys i la resta d’acompanyants realitzaven una visita als militars acantonats a Yilan, al nord-est de l’illa. «Cinc dels passatgers han sobreviscut, i els altres vuit han mort. Estem molt tristos», ha dit a la premsa el cap de l’aviació taiwanesa, Hsiung Hou-chi.

Campanya electoral

Els serveis de premsa de la presidenta, Tsai Ing-wen, han indicat que la mandatària ha decidit suspendre durant els tres pròxims dies tots els actes relacionats amb la campanya electoral per a les presidencials, previstes per a l’11 de gener. «El comandant en cap, la presidenta Tsai i el seu Govern es concentraran en les operacions de salvament i a intentar determinar les causes de l’incident», segons un comunicat de la presidència.

Temes:

Taiwan