COMMOCIÓ A LES XARXES

Trump descol·loca Twitter amb un fotomuntatge de Rocky

El tuit apareix sense cap aclariment, però als 10 minuts de la seva publicació ja acumula més de 3.200 comentaris, 4.600 retuits i 13.000 'm'agrada'

diseo-sin-ttulo

diseo-sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En un nou gir de la controvertida estratègia de comunicació de Donald Trump, el seu compte de Twitter ha sorprès tothom amb la publicació d’un fotomuntatge en què apareix la cara del president dels Estats Units amb el cos del personatge de Rocky, el boxejador interpretat per Sylvester Stallone. 

Als 10 minuts de la seva publicació, ja acumulava més de 3.200 comentaris, 4.600 retuits i 13.000 ‘m’agrada’.

Notícies relacionades

Tot i que no hi ha hagut aclariment del motiu d’aquest fotomuntatge, diversos mitjans especulen que és un recordatori de la pel·lícula ‘Rocky IV’,que es va estrenar a les sales nord-americanes el 27 de novembre del 1985 –és a dir, fa 34 anys.

No obstant, altres veus apunten que és una picada d’ullet a Sylvester Stallone, que ha estat a la Casa Blanca per reunir-se amb Trump i que al maig va aconseguir el perdó presidencial per al mort boxejador de pes pesant Jack Johnson, el primer campió negre de pes pesant en boxa de la història. Johnson va ser condemnat el 1913 per tenir una relació amb una dona blanca i va perdre el seu títol.