Crítiques per la desídia d'un diputat conservador en el debat del 'brexit'

La imatge de Jacob Rees-Mogg escarxofat i mig ajagut a la Cambra dels Comuns assenyalada per l'oposició com «la personificació de l'arrogància, els privilegis, la falta de respecte i el menyspreu al Parlament»

bre

bre

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Bracelona

Els nombrosos focus que van seguir ahir la sessió al Parlament britànic no només van apuntar al primer ministre, Boris Johnson, sinó que la jornada va tenir un protagonista inesperat en el diputat conservador i líder de la Cambra dels Comuns, Jacob Rees-Mogg.

Notícies relacionades

La seva imatge durant el debat, que va acabar amb el veto parlamentari al ‘brexit’ dur, és la foto del dia després que altres diputats la critiquessin enmig de la sessió o a les xarxes socials. Rees-Mogg va estar escarxofat mig ajagut ocupant diversos seients de la Cambra en una clara actitud desidiosa en un moment crucial per al seu país. A la mateixa Cambra, la diputada del partit verd Caroline Lucas va recriminar el seu "menyspreu al Parlament" que transmetia el seu "llenguatge corporal".

També en aquest sentit, la diputada laborista Anna Turley va publicar a Twitter una imatge que va definir com "la personificació de l’arrogància, els privilegis, la falta de respecte i el menyspreu al Parlament". A partir de la foto de Turley, Rees-Mogg ha rebut una allau de crítiques. La imatge, a més, està sent enginyosament modificada en forma de mems que la mateixa Turley està difonent a Twitter.