'BREXIT' EXPEDITIU

Trump mostra el seu suport incondicional a Boris Johnson

El president dels EUA assegura que el primer ministre britànic és el que el Regne Unit "estava buscant"

U.S. President Donald Trump and Britain’s Prime Minister Boris Johnson arrive for a bilateral meeting during the G7 summit in Biarritz, France, August 25, 2019. Erin Schaff/Pool via REUTERS

U.S. President Donald Trump and Britain’s Prime Minister Boris Johnson arrive for a bilateral meeting during the G7 summit in Biarritz, France, August 25, 2019. Erin Schaff/Pool via REUTERS / POOL (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
El Periodico

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha tornat a mostrar el seu suport incondicional al primer ministre britànic, Boris Johnson, després que s’hagi filtrat quevol suspendre el Parlament britànic durant un mes perquè no veti un ‘brexit’ sense acord per al 31 d’octubre.

"El Boris és exactament el que el Regne Unit estava buscant", ha afirmat Trump des del compte de Twitter del president dels EUA, en què critica també els intents del líder opositor Jeremy Corbin d’intentar frenar el moviment de Johnson demanant una entrevista a la reina Elisabet II.

Notícies relacionades

Trump, que es va entrevistar amb Johnson durant la cimera del G-7 a Biarritz (França) el cap de setmana passat, ja va oferir un acord comercial immediat amb el Regne Unit si aquest país optava per un ‘brexit’ sense acord. 

L’anterior primera ministra, Theresa May, va fracassar en els seus intents d’aprovar al Parlament un acord negociat amb la Comissió Europea per permetre la sortida del Regne Unit de la Unió Europea.