VENJANÇA DEL NARCOTRÀFIC

Almenys 26 morts en atac amb còctels molotov en un bar de Mèxic

Diversos individus disparen de forma indiscriminada ràfegues de metralleta en un local de lleure nocturn de l'estat de Veracruz i posteriorment llancen els explosius

un ataque con cocteles molotov a un centro de ocio en coatzacoalcos mexico causa 23 muertos / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Almenys 26 persones han resultat mortes i una desena ferides en un atac amb còctels molotov contra un centre de lleure nocturn al sud de l’estat mexicà de Veracruz, segons han informat mitjans locals. L’atac al port de Coatzacoalcos mostral’escalada de violència que pateix Mèxic des de fa anys i l’impacte de les cruents venjances del narcotràfic.

Segons les informacions policials, diversos individus han entrat al local El caballo blanco disparant de forma indiscriminada ràfegues de metralleta i, posteriorment, han llançat còctels molotov, provocant la matança.

Notícies relacionades

La Fiscalia General de Mèxic "condemna" l’atac i el governador de l’estat, Cuitláhuac García Jiménez, ha promès que "el crim" no quedarà impune. "A Veracruz ja no es toleren els grups delictius", ha afegit en un missatge a Twitter.

Veracruz és un dels estats més violents de Mèxic, on hi ha una lluita acarnissada entre diversos grups delictius que lluiten entre si per controlar el narcotràfic i altres activitats criminals. Des de principis d’any, han mort per actes violentsmés de 1.600 persones. A tot el país, han ocorregut 20.135 homicidis, amb una mitjana nacional de 95,8 casos per dia, segons xifres oficials.

Temes:

Mèxic