Sicaris del càrtel de Sinaloa irrompen en una festa i assassinen tres nenes en un tiroteig

A la localitat de Ciudad Juárez han sigut assassinades 990 persones des de començament d'any

MEX23  ARTEAGA  MEXICO   23 07 2013 - Agentes federales y soldados del Ejercito mexicano resguardan una carretera hoy  martes 23 de julio de 2013  en el municipio de Arteaga  en el estado mexicano de Michoacan  donde se registro uno de los varios ataques contra oficiales federales ocurridos en este estado  que dejo un saldo de al menos veinte presuntos narcotraficantes y dos policias muertos  Entre las fuerzas federales hay quince heridos por estos ataques  ademas de un numero no determinado de lesionados entre los comandos que atacaron a los policias  EFE STR

MEX23 ARTEAGA MEXICO 23 07 2013 - Agentes federales y soldados del Ejercito mexicano resguardan una carretera hoy martes 23 de julio de 2013 en el municipio de Arteaga en el estado mexicano de Michoacan donde se registro uno de los varios ataques contra oficiales federales ocurridos en este estado que dejo un saldo de al menos veinte presuntos narcotraficantes y dos policias muertos Entre las fuerzas federales hay quince heridos por estos ataques ademas de un numero no determinado de lesionados entre los comandos que atacaron a los policias EFE STR / STR (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Efe / Ciudad Juárez

Tres germanes de 14, 13 i 4 anys van ser assassinades junt amb el seu oncle a Ciudad Juárez, a la frontera mexicana amb els Estats Units, ha informat la Fiscalia General de l’estat de Chihuahua.

L’esdeveniment va tenir lloc diumenge a la colònia Riberas del Bravo Etapa V, una de les zones més colpejades per la pobresa, la venda al detall de drogues i la violència a Ciudad Juárez, va assenyalar la Fiscalia en un comunicat. Almenys cinc homes van irrompre en el que era una celebració familiar on es trobaven les petites Lindsay, Sherlyn i Arleth Sánchez Gordillo, mortes per impactes de bala al cap juntament amb el seu oncle Rafael Gordillo González, de 25 anys.

En l’escena del crim van ser trobats 123 casquets percudits de cinc diferents calibres, alguns de rifles AK-47, segons detalls facilitats per l’oficina de la Fiscalia a Ciudad Juárez. El fiscal Jorge Nava va assenyalar com a possibles responsables del crim elsMexicles, un grup de sicaris que opera com a braç armat del càrtel de Sinaloa, que té actualment el seu feu a Valle de Juárez.

Assassinades 990 persones aquest any 

Els sicaris van ser perseguits durant diversos minuts per una patrulla de la Secretaria de Seguretat Pública Municipal, però van escapar quan els agents van xocar contra una vivenda. Dos dels agents, que van protagonitzar un tiroteig amb els sicaris, van resultar ferits.

Notícies relacionades

Enmig de la matança va ser segrestat un jove resident a El Paso (Texas, EUA) anomenat José Francisco Quezada Espinoza, de 30 anys, de qui es desconeix el parador. A les xarxes socials les seves germanes demanen que es respecti la seva vida. "Tenim fe que és un bon noi, que va ser una equivocació i que tornarà", diu la seva família, que va interposar una denúncia per desaparició forçada.

A Ciudad Juárez, una de les ciutats més perilloses del món, han sigut assassinades aquest any 990 persones, segons dades oficials de la Fiscalia.

Temes:

Drogues Mèxic