INVESTIGACIÓ POLICIAL

Una prostituta, detinguda per haver injectat la sobredosi mortal a un prestigiós xef de Nova York

La dona està relacionada amb tres sobredosis mortals amb fentanil, inclosa la que va acabar amb la vida d'Andrea Zamperoni

missing chef 30160-a6a1c

missing chef 30160-a6a1c / AP

1
Es llegeix en minuts
Efe

La policia de Nova York ha detingut aquest dilluns una prostituta en relació amb la mort d’Andrea Zamperoni, xef d’un prestigiós restaurant de la Gran Poma, que va tenir lloc la passada setmana. La dona, identificada com Angelina Barini, ha sigut acusada per les autoritats de proveir de drogues el xef, la qual cosa li va produir una sobredosi que va desembocar en la mort del prestigiós cuiner. 

D’acord amb 'The Daily Beast', la dona està relacionada amb dues altres sobredosis mortals de fentanil que van tenir lloc aquest estiu. Ara s’enfronta als delictes de conspiració i distribució de drogues, així com de possessió amb la intenció de distribuir una o més substàncies que contenen fentanil, d’acord amb els responsables de la investigació.

Barini, de 41 anys, li va dir a la policia que Zamperoni el va pagar a canvi de sexe i, tot i que al principi va assegurar que va ser el seu xulo que li va forçar a injectar-li èxtasi líquid, posteriorment va reconèixer que va ser ella que ho va fer.

Cinc dies desaparegut 

Notícies relacionades

El cadàver de Zamperoni, cap de cuina del Cipriani Dolci de Grand Central Station, va ser trobat embolicat en un llençol en un motel del districte novaiorquès de Queens dijous passat després d'estar cinc dies desaparegut.

Els detectius van arribar al lloc després de rebre informació d’un ciutadà, i van ser rebuts per una dona nua que els va mostrar on es trobava el cos del noi, d’origen italià. Zamperoni, que treballava per a la cadena de restaurants de luxe Cipriani des del 2008, s’havia traslladat a Nova York el mes d’abril passat, i van ser els seus companys de feina els que van denunciar la seva desaparició dilluns passat, després d’haver sigut vist per última vegada el dia abans.