El president del Parlament neozelandès cuida el fill d'un diputat durant un ple

Trevor Mallard ha compatibilitzat les funcions organitzatives pròpies del seu càrrec amb les de cuidador d'un nadó, el fill d'un parlamentari que havia acudit amb ell a la sessió de la Cambra

zentauroepp49509368 21 08 2019 trevor mallard cuida al hijo de un diputado  poli190821180314

zentauroepp49509368 21 08 2019 trevor mallard cuida al hijo de un diputado poli190821180314 / TWITTER SPEAKERTREVOR

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El president de la Cambra de Representants de Nova Zelanda, Trevor Mallard, ha compatibilitzat aquest dimecres les funcions organitzatives pròpies del seu càrrec amb les de cuidador d’un nadó, el fill d’un diputat que havia acudit amb ell a una sessió parlamentària.

"Normalment, la cadira presidencial només la utilitzem els presidents, però avui un VIP s’ha assegut amb mi", ha afirmat Mallard en el seu compte de Twitter, on ha compartit imatges del moment i ha felicitat el diputat, Tamati Coffey, i el seu nòvio "pel nou membre de la família".

Gestació subrogada

Notícies relacionades

Coffey, un antic presentador de televisió que ara representa al Parlament el Partit Laborista, va anunciar al juliol el naixement del seu fill, fruit d’una gestació subrogada a la qual havia accedit una amiga de la parella. Aquest dimecres, i després de reincorporar-se de la baixa de paternitat, s’ha emportat el seu fill al ple.

La compatibilització de la vida parental i professional ja havia sigut notícia a Nova Zelanda per les decisions adoptades per la primera ministra, Jacinda Ardern, que va disfrutar de sis setmanes de baixa després de donar a llum com a cap de Govern. Al setembre, Ardern va portar el seu nadó a un debat a l’Assemblea General de l’ONU.

Temes:

Nova Zelanda