VÍDEO | Les imatges del tiroteig massiu de Dayton (Ohio)

La policia de Dayton difon imatges del moment en què Connor Betts és abatut

tiroteo-dayton / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La policia de Dayton (Ohio) ha difós en les últimes hores noves imatges del tiroteig massiu en una zona de lleure nocturn perpetrat per Connor Betts, un noi blanc de 24 anys, que va causar nou morts –entre ells, la seva germana i el nòvio d’aquesta– i 27 ferits. Betts va ser abatut en menys d’un minut per la policia.

Les imatges difoses ara per la policia recullen el moment en què Betts cau. El cap de policia de Dayton, Richard Biehl, ha explicat que les imatges van ser captades per les càmeres de seguretat del bar Ned Peppers. S’hi aprecia grups de persones fugint, a Betts amb el fusell i el moment en què dos agents que estaven de patrulla per la zona li disparen.

Segons Behl, els policies eren davant Betts, que portava armilla antibalesprotectors a les orelles i màscara, tot just 20 segons després que se sentissin els primers trets i el noi va ser abatut tot just 10 segons després que els agents arribessin al lloc dels fets.

El cap de policia ha remarcat que si Betts hagués entrat al bar la matança hauria sigut moltíssim pitjor. El motiu del tiroteig continua sense estar clar, ha dit Biehl en roda de premsa. "Estem encara al principi de la investigació. Qualsevol apunt sobre els motius seria irresponsable. No tenim prou informació per contestar la pregunta que tots volem saber: '¿Per què?".

Notícies relacionades

El rifle que Betts va utilitzar en el tiroteig va ser adquirit legalment per internet a un comerç de Texas. El noi només tenia antecedents menors relacionats amb infraccions de trànsit.