La presidenta de la Comissió Europea es reuneix a Madrid amb Sánchez i amb Borrell

Von der Leyen mantindrà un dinar de feina amb el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez. Von der Leyen també es reunirà amb el ministre d'Exteriors en funcions, Josep Borrell, que ha sigut elegit pels caps

zentauroepp49088527 van der leyen190716125232

zentauroepp49088527 van der leyen190716125232 / Jean-Francois Badias

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La pròxima presidenta de la Comissió Europea, l’alemanya Ursula von der Leyen, mantindrà aquest dimecres a Madrid un dinar de feina amb el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez.

Von der Leyen també es reunirà amb el ministre d’Exteriors en funcions, Josep Borrell, que ha sigut elegit pelscaps d’Estat i de Govern de la UE per ser vicepresident de la Comissió i alt representant per a la Política Exterior.

Notícies relacionades

La futura presidenta de l’Executiu comunitari, que va ser confirmada per l’Eurocambra fa dues setmanes, ha iniciat la seva primera gira per les capitals europees i ja ha visitat París, Dublín i Varsòvia.

Von der Leyen està en procés de configurar el seu 'Executiu' amb les propostes que li facin els caps d’Estat i de Govern, però precisament el comissari espanyol, al ser també alt representant –i vicepresident de la Comissió– és l’únic elegit pel Consell Europeu, igual que la mateixa presidenta.