A la localitat d'Oliulas

Tres morts i un ferit en un tiroteig en una gasolinera de França

Les autoritats han informat que el sospitós va fugir i que pot tractar-se d'una venjança entre membres de la delinqüència

policia-francia

policia-francia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Almenys tres persones han mort i una ha resultat ferida en un tiroteig registrat en una gasolinera de la localitat francesad’Oliulas, al departament de Var, segons ha informat la cadena de televisió BFMTV.

Notícies relacionades

El principal sospitós, que hauria fugit, ha obert foc contra diverses persones i ha acabat amb la vida de dos homes i una dona. Diversos mitjans locals han assenyalat que podria tractar-se d’una venjança i que la dona morta hauria sigut una víctima col·lateral.

Augment de la violència

L’alcalde d’Oliulas, Robert Bénéventi, ha expressat que se sent "terriblement commogut" pel que ha passat. "Estic horroritzat, penso en aquestes persones desafortunades i en els seus éssers estimats, aquest drama em commou terriblement", ha asseverat, segons ha recollit el diari local 'Var Matin'. “He sigut alcalde molt temps i veig que les coses estan canviant. És la delinqüència... No hi ha delictes menors", ha afirmat.