MESURA DE PRECAUCIÓ

British Airways i Lufthansa suspenen tots els seus vols al Cairo "per raons de seguretat"

El Ministeri d'Aviació Civil d'Egipte contraresta la mesura programant més viatges del Cairo a Londres "per facilitar el transport de passatgers durant aquest període"

lufthansa british airways  swiss tail line up 7949762266

lufthansa british airways swiss tail line up 7949762266

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les aerolínies British Airways i Lufthansa han suspès aquest dissabte tots els vols al Cairo. La companyia britànica cancel·la els viatges durant una setmana per "problemes de seguretat", sense donar-ne més detalls. L’alemanya ho ha fet fins a nou avís, segons un portaveu de la companyia, com a mesura de precaució "mentre es duen a terme noves verificacions".

"Revisem constantment els nostres acords de seguretat a tots els nostres aeroports a tot el món, i hem suspès els vols al Cairo durant set dies com a precaució", assegura British Airways en un comunicat.

"La seguretat dels nostres passatgers i la tripulació és sempre una prioritat, i mai operaríem un avió llevat que estiguem segurs de fer-ho", afegeix la nota.

Notícies relacionades

Fonts de seguretat aeroportuària d’Egipte han assegurat que personal britànic ha estat revisant les mesures de seguretat de l’aeroport del Cairo els passats dies 17 i 18, sense donar-ne més detalls.

El Ministeri d’Aviació Civil d’Egipte, per la seva banda, ha assegurat que programaran més vols des del Cairo fins a Londres a partir d’aquest mateix diumenge "per facilitar el transport de passatgers durant aquest període".