vídeo

Un menor cau a les vies de tren: la campanya per a la prevenció d'accidents a Austràlia

El sistema de transports australià difon unes estremidores imatges per conscienciar els viatgers

4fd9c490-5260-4b69-9c43-516d68c6b4eb-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts

El sistema ferroviari australià Sydney Trains ha difós aquest dimarts el vídeo d’un accident en una de les seves estacions en el qual es veu com un nen cau a les vies quan intenta pujar al tren pel buit entre el vagó i l’andana de l’estació. Les imatges van ser gravades per les càmeres de seguretat.

L’accident, el passat 19 de febrer, del qual el menor en va sortir il·lès, és un exemple del sistema de transports australià per donar a conèixer una campanya preventiva per alertar que l’any passat 200 nens van estar involucrats en algun incident menor.

Imatges estremidores

Notícies relacionades

En les estremidores imatges es pot veure com un tren s’atura en una estació de Sydney. En aquell moment, mentre una dona amb un carro es prepara per aixecar el cotxet i pujar-lo al tren, el menor que està amb ella cau a les vies. A l’instant, se n’adona i tots els viatgers aixequen els braços per cridar l’atenció del personal de l’estació. Al poc de caure, alguns ciutadans aconsegueixen treure el petit del buit entre el tren i la plataforma. 

"Una cosa simple, com donar la mà al teu fill quan et desplaces per les estacions, pot ajudar a evitar que pateixin lesions greus o una cosa pitjor", ha dit en un comunicat Andrew Constance, ministre de Transport de Nova Gal·les del Sud.

Temes:

Austràlia Trens