Va bolcar a la carretera

Veneçuela Almenys 18 morts pel xoc d'un autobús de passatgers

Segons els primers reports, l'accident va ser provocat per la punxada d'un dels pneumàtics i es reporten a més 30 ferits

venezuela-accidente-autobus

venezuela-accidente-autobus

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Almenys 18 persones van morir i mínim 30 van resultar ferides al bolcar un autobús en l’estat veneçolà de Zulia, a l’oest del país, segons ha informat el diari local L’Universal. L’accident ha tingut lloc després que el vehicle, que cobria la distància entre San Cristóbal i Maracaibo, patís la punxada d’un dels pneumàtics abans d’arribar al pont d’El Palmar. Poc després, l’autobús va sortir de la via i va bolcar amb unes 60 persones a bord.

Un dels passatgers ha relatat a l’esmentat medi que el pneumàtic va petar, el conductor va perdre el control del vehicle i va caure per un barranc abans d’estavellar-se contra un arbre.

Traslladen els ferits

Notícies relacionades

Segons els reports, l’autobús model exprés de la Línia Jauregui es va descarrilar de la via ocasionant el fatal accident.  A més, Ely Ramón Atencio, exalcalde de Rosario de Perijá de l’estat de Zulia, va confirmar que l’accident l’hauria provocat l’esclat d’un pneumàtic davanter. El vehicle va perdre el control a l’altura del senyal “Bienvenido a la Vila del Rosario”, del quilòmetre 73 de la carretera.

Totes les víctimes estan sent traslladades a centres d’atenció en cotxes particulars, ja que no tenen unitats d’ambulància a la zona. S’espera informació oficial de les autoritats sobre el xoc del bus al Sur del Lago.

Temes:

Veneçuela