en un motel

Almenys quatre morts en un tiroteig a Austràlia

Els fets van ocórrer a la ciutat Darwin quan l'atacant va començar a disparar als hostes, i després de fugir va ser detingut per la policia

zentauroepp48469232 in this image made from video  police proceed to apprehend a190604133709

zentauroepp48469232 in this image made from video police proceed to apprehend a190604133709

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Almenys quatre persones han mort i dues han resultat ferides en un tiroteig a la ciutat australiana de Darwin, localitat costanera al nord del país. La policia ha aconseguit neutralitzar el presumpte tirador, un home de 45 anys d’origen caucàsic.

Notícies relacionades

Els fet han ocorregut a les 18 hores, hora australiana, quan l’agressor ha disparat contra els clients del motel Palm. "Va disparar cap a les habitacions i va anar habitació per habitació buscant a qui disparar. Després vaig veure com marxava amb el seu Toyota ‘pick-up’”, ha explicat un dels testimonis a la cadena de televisió ABC. 

Sense còmplices

Un altre testimoni ha afirmat que l’atacant va disparar diverses vegades a les cames d’una dona. "Un home va venir corrent amb una dona als braços des del motel Palms, que està al costat d’on jo estic allotjat, i la va deixar caure al camí just davant de nosaltres", ha explicat la mateixa cadena de televisió. "Vaig córrer, vaig agafar algunes tovalloles i li vaig embolicar les cames. Estava sagnant per tot arreu".

Una hora després la policia va aconseguir localitzar i detenir el presumpte autor. Segons han afirmat els agents, l’atacant va actuar sol i no està buscant possibles còmplices.

Temes:

Austràlia