Un múltiple assassinat amb cops de fletxa commociona Alemanya

La policia investiga la mort de cinc persones, tres d'elles trobades mortes per ballesta en una pensió de Baviera i dues més al pis d'una de les víctimes anteriors

germany crossbow deaths 25140-6b9b4

germany crossbow deaths 25140-6b9b4 / Matthias Schrader (AP)

1
Es llegeix en minuts
Carles Planas Bou
Carles Planas Bou

Periodista

Especialista en tecnologia i el seu impacte sociopolític.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Alemanya s’ha despertat aquest dimarts commocionada per la notícia d’un escabrós assassinat múltiple. Aquest dissabte l’empleada d’una pensió a Baviera va trobar el cadàver de tres persones travessades per fletxes d’una ballesta. Dos dies després, les indagacions policials van portar les autoritats al pis d’una d’aquestes víctimes, on van trobar els cadàvers de dues dones més.

Aquest impactant cas encara és ple d’interrogants  i de circumstàncies no aclarides. Els primers assassinats es van produir dissabte en una pensió bavaresa. Segons apunta el tabloide ‘Bild’, una empleada va entrar a la seva habitació al veure que ningú responia a les seves trucades. A dins, es va trobar el cadàver d’un home de 53 anys i de dues dones de 33 i 30 anys que havien arribat a la pensió tan sols un dia abans. Dos jeien al llit mentre la tercera estava tirada a terra, on també hi havia dues ballestes.

Notícies relacionades

Poc després, aquest dilluns, la fiscalia de Passau, ciutat alemanya fronterera amb Àustria, va confirmar la troballa del cadàver de dues dones més. Curiosament, aquestes es trobaven a la casa d’una de les víctimes de la pensió, a la localitat de Gifhorn, al centre d’Alemanya. Entre el primer lloc dels fets i el segon hi ha més de 600 quilòmetres de distància.

De moment la policia continua investigant aquest cas i resta a l’espera que els resultats del’autòpsia  concretin les circumstàncies d’aquests assassinats. Altres persones podrien estar-hi implicades.