TEMPLE BARCELONÍ

La Sagrada Família assegura que compleix les normes antiincendis

La junta constructora recorda que està en vigor un protocol de seguretat durant les obres

zentauroepp40220461 sagrada familia en obras190416135534

zentauroepp40220461 sagrada familia en obras190416135534 / Andreu Dalmau

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els responsables de la Sagrada Família han expressat la seva "consternació per l’incendi" a Notre-Dame i han afirmat que el temple barceloní compleix els requisits normatius per protegir-se de possibles incidents o incendis durant els treballs de rehabilitació i construcció.

[Segueixi aquí en directe les últimes notícies sobre l’incendi de Notre-Dame]

En un comunicat, els responsables del temple, la junta constructora, han transmès “en un dia trist com avui”, tot el seu recolzament a la catedral de Notre-Dame de París, "una de les més emblemàtiques d’Europa".

Fonts d’aquesta institució han reconegut que "el risc zero no existeix" i han afegit que la basílica "disposa d’un pla d’autoprotecció d’acord amb la normativa vigent (decret 30/2015 de la Generalitat de Catalunya)".

Notícies relacionades

Es tracta d’un pla "registrat en la plataforma Hermes, aprovat per Protecció Civil i que compta amb l’informe favorable de Bombers de Barcelona", han afegit.

El pla d’autoprotecció "recull totes les activitats desenvolupades a la basílica, incloent la seva construcció, els actes de culte i les visites" segons les fonts.