ATAC A KABUL

Tres soldats dels EUA morts en un atemptat suïcida a l'Afganistan

KAB02 KABUL (AFGANISTÁN) 21/11/2016.- Agentes de seguridad hacen guardia ante la mezquita chiíta Baqir-ul-Olom tras un atentado suicida en Kabul (Afganistán) hoy, 21 de noviembre de 2016. Al menos 27 personas murieron y otras 35 resultaron heridas después de que un suicida atacara hoy en un templo de Kabul a los participantes de una ceremonia religiosa chií, confirmaron a Efe fuentes oficiales. En el ataque de hoy dentro de una mezquita chií 27 civiles han muerto y 35 han resultado heridos, indicó el portavoz de la Policía de Kabul, Basir Mujahid. EFE/Jawad Jalali

KAB02 KABUL (AFGANISTÁN) 21/11/2016.- Agentes de seguridad hacen guardia ante la mezquita chiíta Baqir-ul-Olom tras un atentado suicida en Kabul (Afganistán) hoy, 21 de noviembre de 2016. Al menos 27 personas murieron y otras 35 resultaron heridas después de que un suicida atacara hoy en un templo de Kabul a los participantes de una ceremonia religiosa chií, confirmaron a Efe fuentes oficiales. En el ataque de hoy dentro de una mezquita chií 27 civiles han muerto y 35 han resultado heridos, indicó el portavoz de la Policía de Kabul, Basir Mujahid. EFE/Jawad Jalali / JAWAD JALALI (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Un atemptat suïcida amb cotxe bomba contra un comboi militar dels Estats Units ha acabat amb la vida de tres soldats nord-americans i d’un empleat d’una empresa privada que treballava per a l’Exèrcit nord-americà, segons ha anunciat la missió de l’OTAN a l’Afganistan. L’atemptat s’ha produït a Kabul, capital del país. 

Tres soldats més van resultar ferits en l’explosió fora de la base aèria de Bagram, la base militar més gran dels Estats Units a l’Afganistan. L’atac, reivindicat pels talibans, eleva a set el nombre de soldats nord-americans morts des de principis d’any en aquest país.