Tragèdia a Hondures

VÍDEO | La tràgica mort d'un paracaigudista en demostració de salt

El tinent de Forces Especials va morir al caure a terra després que no se li obrís el paracaigudes per causes encara desconegudes

zentauroepp47233318 190305160019

zentauroepp47233318 190305160019 / German Dvinyaninov

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’experimentat paracaigudista hondureny, Tito Olivera, va morir dilluns en una demostració de salt lliure en el departament occidental de Lempira, van informar les Forces Armades d’Hondures, a les quals pertanyia.

"Confirmem la mort accidental de Tito Olivera, membre de les Forces Espacials i assignat a l’Estat Major Conjunt", va dir a periodistes el portaveu de les Forces Armades, José Meza.

Miri aquí el vídeo:

Olivera, tinent de Forces Especials, va morir al caure a terra després que no se li obrís el paracaigudes per causes encara desconegudes, durant el salt en el municipi de La Unión, va indicar la institució armada en un comunicat.

El mort es trobava a La Unión juntament amb altres paracaigudistes com a part d’una sèrie d’activitats en commemoració de les festes patronals.

Els serveis d’emergència van arribar al lloc de l’accident però no van poder fer res per Olivera, perquè ja no tenia signes vitals quan el van auxiliar, va afegir.

Notícies relacionades

Meza va indicar que les Forces Armades han creat una comissió per investigar les causes de l’accident.

La institució castrense va decretar tres dies de dol sense suspensió de tasques i va destacar que Olivera va ser "un destacat membre actiu" de les Forces Armades, en les quals va exercir com a cap d’Operacions de Destacament i comandant del III Esquadró d’Operacions Especials.

Temes:

Hondures