Tres avions amb ajuda dels EUA arriben a Cúcuta

cucuta / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dissabte van arribar a Cúcuta els primers tres avions amb tones d’ajuda procedent dels Estats Units. Els carregaments van ser deixats a la ciutat colombiana perquè des d’allà, l’ajuda a la ciutadania veneçolana pugui ser repartida en camions. Els carregaments inclouen equips d’higiene i suplements nutricionals.

Aquests avions són de la Força Aèria nord-americana. Poden carregar fins a 77,5 tones, i van partir des de la base aèria de Homestead, al sud de Miami.

Notícies relacionades

L’ajuda que acaba d’arribar ha sigut sota sol·licitud del president interí Juan Guaidó en coordinació amb el Govern de Colòmbia”, va dir el director de l’Agència dels Estats Units per al Desenvolupament Internacional (Usaid), Mark Green.

“Aquest no és el primer enviament que arriba de part dels Estats Units ni serà l’últim”, va agregar Grenn que, a més, va assegurar que l’ajuda no només és dels EUA, sinó que procedeix de diverses parts del món.  També va afirmar que l’ajuda humanitària entrarà a Veneçuela malgrat Nicolás Maduro,que rebutja tot tipus d’ajuda, principalment si prové dels Estats Units.