Tragèdia

L'espanyola morta en l'explosió de París tenia tres fills petits i era de Toledo

La dona, de 36 anys, va anar a la capital francesa a passar un cap de setmana amb el seu marit

paris1

paris1 / THOMAS SAMSON (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La turista espanyola morta aquest dissabte en una explosió de gas en una fleca de París, Laura Sanz, era una dona de 36 anys que havia anat a passar el cap de setmana a la capital francesa amb el seu marit i que, tot i que residia a Burguillos (Toledo), treballava com a caixera en un supermercat de la capital toledana, on era “molt estimada” pels clients per ser “molt amable i sol·lícita”. Tenia tres fills, de 10, 5 i 3 anys. Va morir a l’hospital al qual va ser traslladada, segons va indicar el Ministeri d’Exteriors espanyol.

“Era molt agradable i atenta”, ha comentat a Efe una veïna del barri de Santa Bárbara, on s’ubica el supermercat La Despensa, on la víctima treballava des de fa anys i on també es troba l’escola d’educació infantil i primària, Ciutat d’Aquisgrà, on estudien els seus tres fills. Aquesta dona s’ha declarat “commocionada” per la notícia perquè “era una noia que es feia estimar pel seu caràcter afable i perquè sempre estava disposada a atendre’t”.

Consternació

Ha assenyalat a més que “la pena és encara més gran pensant que deixa tres nens orfes”, ja que, a més del supermercat, hi coincidia a l’entrada o sortida de l’escola a què també van els seus fills.

Notícies relacionades

La tràgica notícia ha causat consternació a la ciutat de Toledo, l’alcaldessa de la qual, Milagros Tolón, ha afirmat en el seu compte personal de Twitter: “consternada per la terrible notícia que hem rebut per la mort d’una toledana en l’explosió al centre de París. He pogut parlar amb el seu marit i traslladar-li com a alcaldessa les condolences de la ciutat de Toledo. La meva solidaritat i recolzament als seus familiars i amics”.

La xarxa social Twitter ha sigut l’elegida també pel president de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, per lamentar aquesta tràgica notícia i expressar les seves condolences personals, i també en nom del Govern de Castella-la Manxa, als seus familiars, amics i pròxims”. 

Temes:

París