DESPRÉS D'UNA BARALLA

Almenys tres morts i quatre ferits en tiroteig en una pista de bitlles a Los Angeles

tiroteo

tiroteo

1
Es llegeix en minuts

Almenys tres persones han mort i unes altres quatre han resultat ferides en un tiroteig registrat aquesta matinada en una pista de bitlles de la localitat de Torrance, al comtat de Los Angeles (EUA), van informar mitjans locals. Tres homes van morir a l’interior del local, mentre que unes altres dues persones van ser traslladades a un hospital pròxim i dos més van optar per encarregar-se ells mateixos de buscar atenció mèdica, va dir la policia citada per la cadena local de l’ABC.

“La policia està provant d’identificar els sospitosos involucrats en el tiroteig”, va afegir l’emissora. Segons ‘Los Angeles Times’, diversos testimonis al lloc dels fets, la pista de bitlles Gable House, van dir que el tiroteig va començar per una baralla al local.

Notícies relacionades

Aquesta informació no ha sigut confirmada per la policia, que al personar-se a la pista de bitlles es va trobar amb diverses persones ferides per trets tirades per terra. “Informes de trets amb múltiples víctimes” a la Gable House Bowl, havia informat poc després de la mitjanit local el Departament de Policia de Torrence en el seu compte de Twitter.

“La investigació està en curs. Mantingueu-vos allunyats de l’àrea”, va afegir la policia al mateix tuit. Torrance és una ciutat costanera situada a uns 30 quilòmetres al sud-est del centre de Los Angeles. 

Temes:

Tirotejos