SINISTRE FERROVIARI

Almenys sis morts en un accident de tren a Dinamarca

Un tren de passatgers ha sigut colpejat per un comboi de mercaderies a l'estret del Gran Belt

zentauroepp46408000 dinamarca190102135405

zentauroepp46408000 dinamarca190102135405 / TIM K JENSEN

1
Es llegeix en minuts

Almenys sis persones han mort en un accident de tren al pont de Dinamarca que uneix les illes Zealand Fyn. La tempesta que sacseja la zona de l’estret del Gran Belt està dificultant les tasques de rescat dels afectats i podria ser l’origen de l’accident.

Els primers indicis apunten que el tren de passatgers, que es dirigia cap a Copenhaguen, ha sigut colpejat amb part de la càrrega d’un tren de mercaderies.

La companyia Ferrocarrils Estatals Daneses ha informat que l’accident s’ha produït al desprendre’s part del sostre d’un tren de mercaderies i estavellar-se contra un altre de passatgers que viatjava en direcció contrària cap a Copenhaguen.

Les autoritats han paralitzat el trànsit al pont, que connecta les dues illes més grans del país i és una de les principals vies de comunicació.

Notícies relacionades

El temporal 'Alfrida' ha provocat en les últimes hores alteracions en el trànsit ferroviari per caiguda d’arbres a les vies, així com un augment del nivell de l’aigua a diverses parts del país, la qual cosa ha portat les autoritats a emetre un avís d’alarma per temps "molt perillós".

El pont de l’estret del Sund, que uneix Copenhaguen amb Malmoe (Suècia), ha estat també tancat al trànsit durant diverses hores, i més de 100.000 llars sueques s’han quedat sense llum avui a causa del temporal.

Temes:

Dinamarca