Tragèdia a França

Una dona i les seves dues filles petites moren en l'incendi d'una vivenda a la perifèria parisenca

També hi ha cinc ferits, dels quals tres estan hospitalitzats en estat molt greu

dvfzikiwkaeyyfo

dvfzikiwkaeyyfo

1
Es llegeix en minuts
Efe

Una dona i les seves dues filles petites van morir ahir a la nit en un incendi en un bloc de vivendes a Bobigny, a la perifèria parisenca. També van resultar ferides cinc persones, de les quals tres estan molt greus, informen avui els mitjans.

Segons els equips de salvament, la dona, de 20 anys, i les seves filles, de 3 i 7 anys, van ser trobades sense vida a prop de l’ascensor de l’edifici pel que sembla intoxicades per la inhalació de fum.

Dels cinc ferits, tres d’ells estan hospitalitzats en estat molt greu. El foc es va iniciar entorn de les 21.20 hora local per causes que encara es desconeixen al primer pis d’un bloc de 18.

Els incendis als pisos són recurrents a la perifèria nord-est de París i s’atribueixen a un alt nombre de vivendes insalubres.

El ministre francès de Cohesió Social, Julien Denormandie, va enviar un missatge de recolzament a les víctimes i als seus familiars a Twitter i va assegurar que s’"investigaran a fons les causes d’aquest drama".

Diversos incendis greus

En declaracions al canal BFMTV, l’alcalde de Bobigny, Stéphane de Paoli, va aclarir que el bloc de l’incendi no estava classificat com a insalubre.

En els últims sis mesos, s’han registrat diversos incendis greus en zones de vivendes del’empobrida perifèria nord-est de París.

El passat 25 de desembre 13 persones van resultar ferides –dos d’elles de gravetat– per flames en una copropietat de Saint-Denis i el 23, a Drancy, dos homes van morir en un incendi en un xalet que ocupaven il·legalment.

Notícies relacionades

L’estiu passat dos incendis van castigar la localitat d’Aubervilliers i van causar la mort d’una dona de 33 anys embarassada i dels seus tres fills, d’entre 18 mesos i 6 anys.

A l’agost set persones van resultar ferides greus –cinc d’ells nens– en un edifici de dues plantes que tenia permís per ser local comercial, però no vivenda

Temes:

París